Tilhengernor AS

 

Tilhengernor AS ble etablert 27. april 2009 gjennom en overtakelse av tilhengervirksomheten til Bruno Jørgensen, et Trondheimsbasert selskap med historie tilbake fra 1995. Samme høst flyttet virksomheten til nye lokaler på Dal i Eidsvoll kommune.

Første driftsår omsatte selskapet for 9 mill. kroner. I 2013 endte omsetningen på 41,7. mill .kr. og budsjettet for 2014 er på 50 mill. kroner. I 2013 ble bedriften av Dagens Næringsliv kåret til Gasellebedrift, en tildeling som gis til bedrifter som har doblet sin omsetning de siste fire år og som har hatt positive resultater siden oppstarten. I år (2014) feirer bedriften sitt 5 års jubileum som en etablert og ledende leverandører av kvalitetshengere til det norske markedet. Ved inngangen til 2014 har selskapet 11 dyktige medarbeidere på hovedkontoret ved Dal. Selskapet eies med 50% hver av Steinar Nordengen og Leiv O. Barlaup.

Tilhengernor AS har fra starten av satset på tilhengere av topp kvalitet fra de ledende produsenter med lange tradisjoner i Europa. Filosofien er enkel: "Vi selger ikke tilhengere vi ikke kan stå fullt og helt inne for". De fleste av våre leverandører produserer i Tyskland, Holland og England på topp moderne og automatiserte fabrikker.

Tilhengernor  lagerfører Norges største utvalg av proff- og kvalitetshengere (ca. 500 hengere på lager til enhver tid) og vi har gjennom våre leverandører det desidert største modellutvalget å tilby det norske markedet. Gjennom oppstart av egenproduksjon har vi nå også det mest komplette tilhengerprogrammet. Vi kan det meste, og kan vi ikke levere, er det gjerne ingen andre som kan heller. 
 
Tilhengernor AS har som ambisjon innen 5 år om å bli det ledende tilhengerselskapet i Norge. Innenfor alle lønnsomme segmenter som etterspør proff- og kvalitetstilhengere vil vi være med som en betydelig aktør. 

 
Skriv ut
 
 
 
 
KONTAKT TILHENGERNOR
  VÅRE UTSALGSSTEDER
 
  Her finner du en oversikt
over våre forhandlere

 
 

 
Webutvikling av: a2n