Tilhengernor logo

Cheval Liberté Gold Hippomobile Aluminium

kr 154.100

Cheval Liberté Gold Hippomobile Aluminium er en hestehenger med plass til vogn. Den har 2600 kg totalvekt og hele 1685 kg nyttelast og hengeren veier kun 915 kg. Gold Hippomobile Aluminium er lettere bygget enn konkurrentene uten å gå på akkord med de høye kvalitetskravene Cheval Liberté stiller til sine hengere. Dessuten kommer hestehengeren med Pullman 2 personbil-fjæringssystem som gjør at hesten din reiser på første klasse! Hestehengeren kan få Tempo 100-godkjenning.

Tilhengernor AS er eneimportør av Cheval Liberté hestehengere i Norge. Sørg for at du får de aller beste garantiene på din nye hestehenger samt den oppfølging og trygghet rundt kjøpet som bare en aktør som handler direkte med produsenten kan tilby. Alle våre autoriserte forhandlere har et eget utsalgssted med åpningstider og verksted. Finner du ikke en forhandler i din nærhet ta kontakt direkte med Tilhengernor AS. Vi leverer over hele landet.

 

 

Beskrivelse

Spesifikasjoner Cheval Liberté Gold Hippomobile Aluminium
Tillatt totalvekt 2600 kg
Egenvekt 915 kg
Nyttelast 1685 kg
Innvendig lengde 315 cm
Innvendig bredde 167 cm
Innvendig høyde 230 cm
Total bredde 215 cm
Total lengde 595 cm
Hjul-dimensjon 13″
Antall akslinger 2

 

Utstyr

Standardutstyr

Reservehjul med brakett og trekk
Gulv i aluminium
vegger i aluminium
Kombi dør/rampe
Pullman 2 hjulfjæringssystem
3 bremselys
Takluke
Sparkeplater
Sidepolstring

Tilleggsutstyr

Salkammer
Ekstra gummi slitematte

Om Cheval Liberté

Cheval Liberté kvalitets hestehenger

Cheval Liberté kvalitets hestehenger er førstevalget for deg som vil ha mest for pengene! Cheval Liberté har som standard det tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre og som dermed gir deg ytterligere 7 gode grunner til å velge Cheval Liberté:

  1. Kombi dør og rampe med heldekkende gummi og antiskli. Kombi dør og rampe er helt avgjørende for å kunne laste paller med for eksempel flisballer,fòr etc. rett inn i hengeren med gaffeltruck! Unngå billige rampeløsninger uten gummilister hvor hesten kan skli og skade seg når det er vått eller glatt (nysnø/is) på rampen).
  2. Aluminiumsgulv og du har en stor bekymring mindre. Vi tilbyr kun alugulv på alle modeller fra Cheval Liberté- med 8 mm gummibelegg over – limt og forseglet. Unngå mindreverdige løsninger som støpt gummi og løse matter rett på alu- og tregulv.
  3. Sparkeplater innvendig begge sider for å beskytte veggene
  4. Sidepolstring innvendig begge sider gir bedre komfort for hesten
  5. Tredje bremselys for ekstra sikkerhet mot påkjørsel bakfra
  6. Kraftig automatisk nesehjul for enklere betjening av/på kroken
  7. Ventilasjonsluke for bedre lufting i hengeren.

Alt, eller mye av dette, er ekstrautstyr hos andre leverandører og som gjør deres modeller tilsvarende dyrere i forhold til Cheval Libertés uslåelige priser!

Derfor velger stadig flere Cheval Liberté hestehenger!

Oppskriften på Cheval Liberté sin formidable suksess er enkel: MEST FOR PENGENE! Ingen annen produsent av hestehengere baker inn mer utstyr, funksjonalitet, komfort og høy nyttelast til en så uslåelig pris!

Cheval Liberté øker mest i Europa

Cheval Liberté er i ferd med å passere Böckmann som det mest solgte hestehengermerket i Europa. Bare i hestelandet Sverige registreres det nå utrolige 900 Cheval Liberté hestehengere årlig, tre ganger mer enn nest største tilbyder. I hjemlandet Frankrike er Cheval Liberté naturlig nok markedsleder og i Tyskland, som i de fleste europeiske land, øker de mest.

Cheval Liberté har økt produksjonskapasiteten og kan nå omsider levere nok hengere til å betjene det norske markedet, hvor vi i Tilhengernor AS er stolte av å ha blitt valgt som eneimportør. Sammen med vårt distribusjonsnett i Norge har vi klokketro på vår målsetting om å gjøre Cheval Liberté til Norges mest solgte hestehenger. I år 2022 er målet nådd, Cheval Liberté er  Norges mest solgt hestehengermerke i 2022.

PULLMAN 2 fjæringssystem

Cheval Liberté Hippomobile Gold, Aluminium er en hestehenger
Cheval Liberté Gold Hippomobile Aluminium
kr 154.100