Tilhengernor logo

Cheval Liberté MAXI 3

kr 291.800

Cheval Liberté MAXI 3 (tidligere Minimax) med plass til 3 hester, er en hestehenger av god kvalitet med frontutlasting, takventilasjon og førstevalget for deg som vil ha mest for pengene. Det utstyret som du må betale ekstra for hos andre leverandører har Cheval Liberté som standard.

Cheval Liberté MAXI 3 hestehenger ligner hestetransport i lastebil, både hva gjelder interiør, design, sikkerhet og komfort. Hestene står på skrå for bedre sikkerhet og komfort samt hestehengeren har lav lastehøyde så det blir ekstra lav innlastingsvinkel for hesten. Dessuten inngår det populære Pullman 2 hjulfjæringsystemet for å gi hesten din best mulig komfort. Mer info finner du under ‘Beskrivelse og utstyr’. Hestehengeren kan få Tempo 100-godkjenning.

Tilhengernor AS er eneimportør av Cheval Liberté hestehengere i Norge. Sørg for at du får de aller beste garantiene på din nye hestehenger samt den oppfølging og trygghet rundt kjøpet som bare en aktør som handler direkte med produsenten kan tilby. Alle våre autoriserte forhandlere har et eget utsalgssted med åpningstider og verksted. Finner du ikke en forhandler i din nærhet ta kontakt direkte med Tilhengernor AS. Vi leverer over hele landet.

 

 

 

Beskrivelse

Spesifikasjoner Cheval Liberté MAXI 3
Tillatt totalvekt 3000 kg
Egenvekt 1250 kg
Nyttelast 1750 kg
Innvendig lengde 400 cm
Innvendig bredde 207 cm
Innvendig høyde 225 cm
Total lengde 524 cm
Total bredde 230 cm
Total høyde 263 cm
Lastehøyde 38 cm
Hjul-dimensjon 13″
Antall akslinger 2

Beskrivelse og utstyr

Cheval Liberté MAXI 3 fremstår med et flott aerodynamisk design i eloksert aluminium og glassfiber.  Den er helt fri for treverk som er tungt og kan råtne og det er god plass til tre hester. Cheval Liberté Maxi 3 veier kun 1250 kilo og har 3500 kilo totalvekt og dermed hele 2250 kilo nyttelast!

Med Cheval Liberté MAXI 3 får man den store utstyrspakken som Cheval Liberté er så kjent for blant annet Pullman 2 personbilfjæring, lav lastehøyde ,stort salkammer og hele 4 skyvevinduer for optimal lufting. Dessuten finns også kombi dør/rampeløsning (rampen bak kan også åpnes som dør.) Hengeren har fått en ekstra stor og praktisk inngangsdør til hesteavdelingen på høyre side som gjør at du ikke trenger å bøye deg for å komme ut og inn slik du må i de fleste hestehengere.

Standard utstyr

Stort salkammer med vindu
Pullman 2 hjulfjæringssystem
Aerodynamisk front og tak i polyester
Vegger i aluminium
Aluminiumsgulv
Gummibelegg på gulv, limt og forseglet
Kombi dør/rampeløsning med heldekkende gummi og antiskli
Frontutlasting
Sparkeplater innvendig begge sider
Sidepolstring innvendig begge sider
Innvendig lys
Reservehjul montert i salkammer
Airtech rullegardin i nettingutførelse med innebygget strikk
3. bremselys
1 ventilasjonsvindu på venstre side som kan åpnes
Stor sideluke på høyre side med skyve-vinduer
Justérbar skillevegg i aluminium og PVC med hingsteskille
Justérbare og polstrede sikkerhetsbommer
Ponnibom-feste
Senket understell

Rullegardinsystem

Cheval Liberté leverer en rullegardin over innlastingsrampen som har en så tett netting at regndråpene normalt ikke trenger gjennom, samtidig som den sørger for bedre luftsirkulasjon. Du kan velge mellom dette eller hel tett rullegardin. En løsning med integrert netting med borrelås er forkastet på grunn av borrelåsens begrensede levetid.

Ekstrautstyr som kan bestilles til meget gode priser

M+S helårsdekk i stedet for sommerdekk
Ekstra gummi slitematter
2 takluker
Hel bakluke i glassfiber, hvit
Hylle innvendig
Ekstra oppbindingsstang i rustfritt stål på venstre side
Ekstra skillevegg
Dobbel-dør bak i stedet for dør/rampeløsning
2 ekstra vinduer på bakdør hvis dobbel-dør
Ulike kameraløsninger – TrailerCam HD 5″ digitalt – trådløst – med eller uten ryggekamera
Sulkyfeste 4 deler teleskop, rustfritt

Om Cheval Liberté

Cheval Liberté kvalitets hestehenger

Cheval Liberté kvalitets hestehenger er førstevalget for deg som vil ha mest for pengene! Cheval Liberté har som standard det tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre og som dermed gir deg ytterligere 7 gode grunner til å velge Cheval Liberté:

  1. Kombi dør og rampe med heldekkende gummi og antiskli. Kombi dør og rampe er helt avgjørende for å kunne laste paller med for eksempel flisballer,fòr etc. rett inn i hengeren med gaffeltruck! Unngå billige rampeløsninger uten gummilister hvor hesten kan skli og skade seg når det er vått eller glatt (nysnø/is) på rampen).
  2. Aluminiumsgulv og du har en stor bekymring mindre. Vi tilbyr kun alugulv på alle modeller fra Cheval Liberté- med 8 mm gummibelegg over – limt og forseglet. Unngå mindreverdige løsninger som støpt gummi og løse matter rett på alu- og tregulv.
  3. Sparkeplater innvendig begge sider for å beskytte veggene
  4. Sidepolstring innvendig begge sider gir bedre komfort for hesten
  5. Tredje bremselys for ekstra sikkerhet mot påkjørsel bakfra
  6. Kraftig automatisk nesehjul for enklere betjening av/på kroken
  7. Ventilasjonsluke for bedre lufting i hengeren.

Alt, eller mye av dette, er ekstrautstyr hos andre leverandører og som gjør deres modeller tilsvarende dyrere i forhold til Cheval Libertés uslåelige priser!

Derfor velger stadig flere Cheval Liberté hestehenger!

Oppskriften på Cheval Liberté sin formidable suksess er enkel: MEST FOR PENGENE! Ingen annen produsent av hestehengere baker inn mer utstyr, funksjonalitet, komfort og høy nyttelast til en så uslåelig pris!

Cheval Liberté øker mest i Europa

Cheval Liberté er i ferd med å passere Böckmann som det mest solgte hestehengermerket i Europa. Bare i hestelandet Sverige registreres det nå utrolige 900 Cheval Liberté hestehengere årlig, tre ganger mer enn nest største tilbyder. I hjemlandet Frankrike er Cheval Liberté naturlig nok markedsleder og i Tyskland, som i de fleste europeiske land, øker de mest.

Cheval Liberté har økt produksjonskapasiteten og kan nå omsider levere nok hengere til å betjene det norske markedet, hvor vi i Tilhengernor AS er stolte av å ha blitt valgt som eneimportør. Sammen med vårt distribusjonsnett i Norge har vi klokketro på vår målsetting om å gjøre Cheval Liberté til Norges mest solgte hestehenger. I år 2022 er målet nådd, Cheval Liberté er  Norges mest solgt hestehengermerke i 2022.

Video Pullman 2

Cheval Liberté MAXI 3 er en hestehenger
Cheval Liberté MAXI 3
kr 291.800