Tilhengernor logo

Cheval Liberté MAXI 4

kr 317.900

Cheval Liberté MAXI 4 (tidligere Optimax) er en stor 4-hesters hestehenger med frontutlasting, to ventilasjonsvinduer og ekstra plass til hestene som står på skrå. Salrommet har vindu og man kan selv bestemme hvor mye plass man vil ha i salrommet med en flyttbar vegg. Dessuten er hestehengeren utstyrt med det populære Pullman 2 fjæringsystemet for å gi hesten din best mulig komfort. Denne hestehengeren kan få Tempo 100-godkjenning.

Cheval Liberté MAXI 4 hestehenger er i eloksert aluminium og glassfiber med vakker aerodynamisk design. Dessuten er den helt fri for treverk som er tungt og kan råtne og veier derfor kun 1510 kilo! Med en Cheval Liberté MAXI 4 får du sikkerhet, komfort og kjøreglede. Mer info finner du under ‘Video’og ‘Beskrivelse og utstyr’.

Tilhengernor AS er eneimportør av Cheval Liberté hestehengere i Norge. Sørg for at du får de aller beste garantiene på din nye hestehenger samt den oppfølging og trygghet rundt kjøpet som bare en aktør som handler direkte med produsenten kan tilby. Alle våre autoriserte forhandlere har et eget utsalgssted med åpningstider og verksted. Finner du ikke en forhandler i din nærhet ta kontakt direkte med Tilhengernor AS. Vi leverer over hele landet.

 

 

Beskrivelse

Spesifikasjoner Cheval Liberté MAXI 4

 

Tillatt totalvekt 3500 kg
Egenvekt 1510 kg
Nyttelast 1990 kg
Innvendig lengde 490 cm
Innvendig bredde 207 cm
Innvendig høyde 230 cm
Total lengde 609 cm
Total bredde 230 cm
Total høyde 281 cm
Lastehøyde 51 cm
Hjul-dimensjon 13″
Antall akslinger 2

Beskrivelse og utstyr

Cheval Liberté MAXI 4 (tidligere Optimax ) med plass til 4 hester, er en hestehenger av god kvalitet og førstevalget for deg som vil ha mest for pengene. Cheval Liberté har som standard det tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre leverandører. Cheval Liberté Maxi 4 er en hestehenger for 4 hester i eloksert aluminium og glassfiber med frontutlasting. Totalvekten er 3500 kilo og nyttelasten 1990 kg. Den er helt fri for treverk som er tungt og kan råtne og veier derfor kun 1510 kg. Cheval Liberté MAXI 4  ligner hestetransport i lastebil, både når det gjelder interiør, design, sikkerhet og komfort. Med denne hestehengeren får du det beste som Cheval Liberté har å tilby.

Standardutstyr

Stort salkammer med vindu
Pullman 2 hjulfjæringssystem
Aerodynamisk front og tak i polyester
Vegger i aluminium
Aluminiumsgulv
Gummibelegg på gulv, limt og forseglet
Kombi dør/rampeløsning med heldekkende gummi og antiskli
Frontutlasting
Sparkeplater innvendig begge sider
Sidepolstring innvendig begge sider
Innvendig lys
Reservehjul montert i salkammer
Airtech rullegardin i nettingutførelse med innebygget strikk
3. bremselys
2 ventilasjonsvinduer (venstre side) som kan åpnes
Stor sideluke (høyre side) med skyve-vinduer
Justérbar skillevegg i aluminium og PVC med hingsteskille
Justérbare og polstrede sikkerhetsbommer
Ponnibom-feste
Senket understell

Rullegardinsystem

Cheval Liberté leverer en rullegardin over innlastingsrampen som har en så tett netting at regndråpene normalt ikke trenger gjennom, samtidig som den sørger for bedre luftsirkulasjon. Du kan velge mellom dette eller hel tett rullegardin. En løsning med integrert netting med borrelås er forkastet på grunn av borrelåsens begrensede levetid.

Ekstrautstyr som kan bestilles til meget gode priser

M+S helårsdekk i stedet for sommerdekk
Ekstra gummi slitematter
2 takluker
Hel bakluke i glassfiber, hvit
Hylle innvendig
Ekstra oppbindingsstang i rustfritt stål (venstre side)
Ekstra skillevegg
Dobbel-dør bak i stedet for dør/rampeløsning
2 ekstra vinduer på bakdør (hvis dobbel-dør)
Ulike kameraløsninger – TrailerCam HD 5″ digitalt – trådløst – med eller uten ryggekamera
Sulkyfeste 4 deler teleskop, rustfritt

Om Cheval Liberté

Cheval Liberté kvalitets hestehenger

Cheval Liberté kvalitets hestehenger er førstevalget for deg som vil ha mest for pengene! Cheval Liberté har som standard det tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre og som dermed gir deg ytterligere 7 gode grunner til å velge Cheval Liberté:

  1. Kombi dør og rampe med heldekkende gummi og antiskli. Kombi dør og rampe er helt avgjørende for å kunne laste paller med for eksempel flisballer,fòr etc. rett inn i hengeren med gaffeltruck! Unngå billige rampeløsninger uten gummilister hvor hesten kan skli og skade seg når det er vått eller glatt (nysnø/is) på rampen).
  2. Aluminiumsgulv og du har en stor bekymring mindre. Vi tilbyr kun alugulv på alle modeller fra Cheval Liberté- med 8 mm gummibelegg over – limt og forseglet. Unngå mindreverdige løsninger som støpt gummi og løse matter rett på alu- og tregulv.
  3. Sparkeplater innvendig begge sider for å beskytte veggene
  4. Sidepolstring innvendig begge sider gir bedre komfort for hesten
  5. Tredje bremselys for ekstra sikkerhet mot påkjørsel bakfra
  6. Kraftig automatisk nesehjul for enklere betjening av/på kroken
  7. Ventilasjonsluke for bedre lufting i hengeren.

Alt, eller mye av dette, er ekstrautstyr hos andre leverandører og som gjør deres modeller tilsvarende dyrere i forhold til Cheval Libertés uslåelige priser!

Derfor velger stadig flere Cheval Liberté hestehenger!

Oppskriften på Cheval Liberté sin formidable suksess er enkel: MEST FOR PENGENE! Ingen annen produsent av hestehengere baker inn mer utstyr, funksjonalitet, komfort og høy nyttelast til en så uslåelig pris!

Cheval Liberté øker mest i Europa

Cheval Liberté er i ferd med å passere Böckmann som det mest solgte hestehengermerket i Europa. Bare i hestelandet Sverige registreres det nå utrolige 900 Cheval Liberté hestehengere årlig, tre ganger mer enn nest største tilbyder. I hjemlandet Frankrike er Cheval Liberté naturlig nok markedsleder og i Tyskland, som i de fleste europeiske land, øker de mest.

Cheval Liberté har økt produksjonskapasiteten og kan nå omsider levere nok hengere til å betjene det norske markedet, hvor vi i Tilhengernor AS er stolte av å ha blitt valgt som eneimportør. Sammen med vårt distribusjonsnett i Norge har vi klokketro på vår målsetting om å gjøre Cheval Liberté til Norges mest solgte hestehenger. I år 2022 er målet nådd, Cheval Liberté er  Norges mest solgt hestehengermerke i 2022.

VIDEO

Video Pullman 2

Cheval Liberte MAXI 4 hestehenger
Cheval Liberté MAXI 4
kr 317.900