Tilhengernor logo

Cheval Liberté Multimax

kr 207.700

Cheval Liberté Multimax er en hestehenger for 2 hester med ekstra god plass til hestene. Den har flott aerodynamisk design i eloksert aluminium og glassfiber og romslig salrom. Innerveggen til salrommet kan gjøres større eller mindre etter behov. Cheval Liberté Multimax  er en relativt ny attraktiv modell med det fantastiske Pullman 2 personbilfjæringssystemet og med aluminium i vegger, gulv og rampe som standard. Alt dette slik at hestehengeren får lang levetid og minimalt med vedlikehold. Mer info finner du under ‘Beskrivelse og utstyr’.

Tilhengernor AS er eneimportør av Cheval Liberté hestehengere i Norge. Sørg for at du får de aller beste garantiene på din nye hestehenger samt den oppfølging og trygghet rundt kjøpet som bare en aktør som handler direkte med produsenten kan tilby. Alle våre autoriserte forhandlere har et eget utsalgssted med åpningstider og verksted. Finner du ikke en forhandler i din nærhet ta kontakt direkte med Tilhengernor AS. Vi leverer over hele landet.

Beskrivelse

Spesifikasjoner Cheval Liberté Multimax
Tillatt totalvekt 2600 kg
Egenvekt 960 kg
Nyttelast 1640 kg
Innvendig lengde 378 cm
Innvendig bredde 181 cm
Innvendig høyde 230 cm
Total lengde 499 cm
Total bredde 230 cm
Total høyde 265 cm
Hjul-dimensjon 14″
Antall akslinger 2

Beskrivelse og utstyr

Cheval Liberté Multimax hestehenger med plass til 2 hester er førstevalget for deg som vil ha mest for pengene. Den har 2600 kilo totalvekt og 1640 kilo nyttelast. Den er helt fri for treverk som er tungt og kan råtne og veier kun 960 kilo. Hestehengeren har en stor dør på høyre side inn til det romslige salkammeret og skyvevinduer på begge sider av hestehengeren.

Standardutstyr

3. bremselys
Aerodynamisk front og tak i polyester
Airtech rullegardin i nettingutførelse med innebygget strikk
Aluminiumsgulv
Automatisk nesehjul
Ekstra polstring på bommer
Gassdempet kombi dør/rampe-løsning bak med heldekkende gummi og antiskli
Gummibelegg 8 mm, limt og forseglet over aluminiumsgulv
Innvendig belysning
Justérbare og polstrede sikkerhetsbommer
Perforert sideprofil bak for maksimal sikt bakover
Ponnibom-feste
Pullman2 hjulfjæringssystem
PVC midtlem med overdel
Senket understell. Kun 36 cm laste høyde som gir ekstra lav innlastingvinkel
Sidepolstring
Sparkeplater innvendig på begge sider
Stort salkammer med flyttbar vegg
Ekstra høy og låsbar fremdør inn til salkammer
Stort skyvevindu begge sider foran
Vegger i aluminium
Ventilasjonsvindu, 1 stk på hver sidevegg
13 pols kontakt, ryggelys og tåkelys

Rullegardinsystem

Cheval Liberté Multimax har en rullegardin over innlastingsrampen som har en så tett netting at regndråpene ikke trenger gjennom, samtidig som den sørger for bedre luftsirkulasjon. Du kan velge mellom dette eller hel tett rullegardin. En løsning med integrert netting med borrelås er forkastet på grunn av borrelåsens begrensede levetid.

Ekstrautstyr (kan bestilles til meget gode priser)

Alufelger
Ekstra gummi slitematter, todelt løsning for å beskytte gulvet mot brodder
M+S helårsdekk i stedet for sommerdekk
Reservehjul montert i salkammer
Sulkyfeste 4 deler teleskop, rustfritt
TrailerCam HD 5 digitalt – trådløst, med eller uten ryggekamera
Alt annet du får som ekstrautstyr på de fleste hestehengere på forespørsel

Vi tilbyr finansiering på din Cheval Liberté hestehenger (med 0,- kr i egenandel) gjennom Santander Finans.

Om Cheval Liberté

Cheval Liberté kvalitets hestehenger

Cheval Liberté kvalitets hestehenger er førstevalget for deg som vil ha mest for pengene! Cheval Liberté har som standard det tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre og som dermed gir deg ytterligere 7 gode grunner til å velge Cheval Liberté:

  1. Kombi dør og rampe med heldekkende gummi og antiskli. Kombi dør og rampe er helt avgjørende for å kunne laste paller med for eksempel flisballer,fòr etc. rett inn i hengeren med gaffeltruck! Unngå billige rampeløsninger uten gummilister hvor hesten kan skli og skade seg når det er vått eller glatt (nysnø/is) på rampen).
  2. Aluminiumsgulv og du har en stor bekymring mindre. Vi tilbyr kun alugulv på alle modeller fra Cheval Liberté- med 8 mm gummibelegg over – limt og forseglet. Unngå mindreverdige løsninger som støpt gummi og løse matter rett på alu- og tregulv.
  3. Sparkeplater innvendig begge sider for å beskytte veggene
  4. Sidepolstring innvendig begge sider gir bedre komfort for hesten
  5. Tredje bremselys for ekstra sikkerhet mot påkjørsel bakfra
  6. Kraftig automatisk nesehjul for enklere betjening av/på kroken
  7. Ventilasjonsluke for bedre lufting i hengeren.

Alt, eller mye av dette, er ekstrautstyr hos andre leverandører og som gjør deres modeller tilsvarende dyrere i forhold til Cheval Libertés uslåelige priser!

Derfor velger stadig flere Cheval Liberté hestehenger!

Oppskriften på Cheval Liberté sin formidable suksess er enkel: MEST FOR PENGENE! Ingen annen produsent av hestehengere baker inn mer utstyr, funksjonalitet, komfort og høy nyttelast til en så uslåelig pris!

Cheval Liberté øker mest i Europa

Cheval Liberté er i ferd med å passere Böckmann som det mest solgte hestehengermerket i Europa. Bare i hestelandet Sverige registreres det nå utrolige 900 Cheval Liberté hestehengere årlig, tre ganger mer enn nest største tilbyder. I hjemlandet Frankrike er Cheval Liberté naturlig nok markedsleder og i Tyskland, som i de fleste europeiske land, øker de mest.

Cheval Liberté har økt produksjonskapasiteten og kan nå omsider levere nok hengere til å betjene det norske markedet, hvor vi i Tilhengernor AS er stolte av å ha blitt valgt som eneimportør. Sammen med vårt distribusjonsnett i Norge har vi klokketro på vår målsetting om å gjøre Cheval Liberté til Norges mest solgte hestehenger. I år 2022 er målet nådd, Cheval Liberté er  Norges mest solgt hestehengermerke i 2022.

Video

Video Pullman 2

Cheval Liberté Multimax hestehenger
Cheval Liberté Multimax
kr 207.700