Tilhengernor logo
Sylivia kallekleiv Tilhengernor AS ambassadør

Stall Kallekleiv

Hestevelferd

Sylvia Kallekleiv er bergenseren som bor på et småbruk på Eidsvoll. Der driver hun en liten utegangsstall med oppstalling av både egne og andres hester. 
Hun brenner for den klassiske dressuren og allsidig bruk av hesten, med stort fokus på frihet. Det vil si at hestene ofte håndteres uten grime eller hodelag. En av favorittaktivitetene er rideturer i skogen, gjerne en eller to hester løse ved siden av. 

Cheval Liberté Multimax hestehenger

Sylvia er utdannet innen dressur, sprang og sportskjøring og konkurrerte etterhvert i både nasjonale og internasjonale mesterskap for fjordhest.  Med fjordhesten Freddi vant de individuelt NM gull, NM bronse og bronse i Nordisk, samt en sølvmedalje for NM-lag. 

I dag eier hun en fjordhingst, Sires Leander, som hun kjøpte som føll, og har utdannet til å bli en allsidig konkurransehest. De konkurrerer i dressur, sprang og sportskjøring. 
Sammen har de konkurrert i flere Norgesmesterskap, der de blant annet har vunnet BUF(Beste Unge Fjordhest) 4 år i 2019, sølv i BUF 6 år i 2021, samt sølv i NM senior i 2022. De har også debutert internasjonalt og vant sølvmedalje i EM Allround i 2022.

Kvalitetshengere fra Tilhengernor

I tillegg eier Sylvia en PRE-vallak som er godt utdannet i dressur og sammen konkurrerer de på MC-nivå. Fluffy, en norsk Varmblods på helfôr, er en ung hest som er under utdanning for å bli dressurhest. Du kan følge henne på Instagram der hun legger opp bilder og filmer om hesteliv.