Tilhengernor logo
Briuan James General Plant maskinhenger

Tilhengernor AS

Tilhengernor AS er en av Norges ledende leverandører av proffhengere med en årlig omsetning på 65 mill. kr. Vi har spesialisert oss på import av kvalitetshengere for næringslivet og private fra ledende produsenter i England, Tyskland, Holland og Frankrike og lagerfører Norges største utvalg til meget konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr finansiering gjennom Santander og SpareBank 1

Tilhengernor - En etablert og ledende leverandør av kvalitetshengere til det norske markedet

Kom innom vårt hovedkontor på Dal 10 min. kjøretur nord for Gardermoen eller til en av våre forhandlere i Norge. Filosofien er enkel: 

Vi selger kun tilhengere vi kan stå fullt og helt inne for. "

CarGo Connect Multifunksjonshenger ligger fint på veien ligger

Foto: Brian James

Biltransportere fra Tilhengernor

Foto: Brian James

Norges største utvalg av proff- og kvalitetshengere

Velg mellom et bredt utvalg fra seks ledende Europeiske kvalitetsprodusenter hvor vi er eneimportør.

Vi tilbyr det bredeste utvalget av skaphengere i Norge. Vi skreddersyr også skaphengere til akkurat ditt behov. Innen salgsvogner, messehengere kjølehengere og frysehengere kan vi det meste!

Vi er svært stolte over å representere noe av det beste som finnes på markedet innen vare-, tipp- og maskinhengere fra Brian James Trailers! Det forplikter også å være den ledende leverandør av biltransportere til det norske markedet!

Vi har lange tradisjoner med å selge hestehengere til det norske hestesportmiljøet. De godt utstyrte og prismessig uslåelige Cheval Liberté hestehengere har tatt det norske markedet med storm.