Tilhengernor logo

Blogg/Tilhengerregler

Tilhenger fra Tilhengernor etter bil på vei til EU kontroll

Trenger man EU- kontroll på tilhenger?

Ja, Tempo 100 godkjente tilhengere må ha EU-kontroll hvert annet år, på samme måte som vanlige personbiler. Du trenger også EU- kontroll på tilhenger om du har en henger eller campingvogn som er eldre enn fire år før du kan bestille godkjenning for Tempo 100 hos Statens vegvesen. Tilhengernor AS sitt verksted på Dal utfører

LES MER »
Cheval Liberté Touring One hestehenger

Klargjør hestehengeren for våren

En tilhenger er utsatt for hard bruk, både fordi den lastes tungt og gjerne står parkert ute i vær og vind. Mange hestehengere blir i tillegg stående ubrukt gjennom vintermånedene, og derfor er våren tiden for en grundig sjekk før den tas i bruk for sesongen. Tilhengernor gir deg en grundig huskeliste på hva som må kontrolleres for at du og hesten din skal reise trygt.

LES MER »
Brian James Connect maskinhenger og varehenger

Vei og Anleggsmessen 2024- Snart braker det løs!

Kom innom oss da vel ! 24. – 27. april. Vi står på stand D02-11 i Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) på Lillestrøm. Brian James Tipper er en av de mest populære tipphengere i proffsegmentet med markedets beste tipp-vinkel, solid stålbunn og stålkarmer. Brian James Digger Plant, den ultimate maskinhenger for transport av minigraver, sakselifter og

LES MER »
utsikt fra frontrute på bil -Tilhenger dekk vinter

Tilhengerdekk på vinteren – ikke glem dette!

«Dekk er dekk, tenker du kanskje. Det stemmer ikke. Det er en grunn til at det har blitt laget egne dekk for vinterføre i en årrekke.», skriver NAF på sin hjemmeside. De berger både biler og biler med tilhengere hver vinter. Vi på Tilhengernor AS har solgt tilhengere en årrekke og er enig.

LES MER »
Tilhenger på vinterføre

Kjøre med tilhenger på vinterføre – 7 saker du bør du passe på

Vinteren i Norge bringer med seg utfordrende kjøreforhold, med is og snø som potensielle følgesvenner på veiene. Å anslå ekstra tid og tilpasse kjøreadferd er essensielt, da bremser kan fryse, dekk kan være i dårlig stand, og lys kan svikte. I slike forhold blir avstand til andre trafikanter, reaksjonsevne og bremselengde enda viktigere enn under normale forhold.

LES MER »
Cheval Liberte Touring XL er en hestehenger

Cheval Liberté Touring XL hestehenger -En romslig løsning for hestene dine.

Vi elsker våre hester, og når vi vil transportere dem trygt og komfortabelt, er valget av hestehenger avgjørende. Som Europas ledende produsent av hestehengere, har Cheval Liberté et rykte for å levere skreddersydde løsninger som møter både hestenes og rytternes behov. Deres TOURING-serie har vært et pålitelig valg blant hesteeiere og profesjonelle i mange år og Tilhengernor sin bestselger. Nå introduserer de en enda større og mer imponerende modell – Cheval Liberté Touring XL.

LES MER »
Transport av bil på henger

Transport av bil på henger – 5 ting å huske på

Transport av bil på henger er en vanlig praksis for mange bileiere, bilverksteder og bilfirmaer. Å frakte en personbil på en biltilhenger krever imidlertid visse forholdsregler for å sikre en trygg og problemfri reise. Her er fem ting som er viktig å tenke på når du skal frakte bil på henger.

LES MER »