Tilhengernor logo

Bygg din egen Careliner hestehenger

Med Careliner sin konfigurator kan du velge selv hvilken stil du ønsker på din hestehenger. Du kan enkelt velge mellom ulike fargekombinasjoner og tilleggsutstyr, og se hvordan dette vil se ut samt hva det vil koste.

Careliner M Alu

kr 167.500

Den nye Careliner M Alu hestehenger fra tyske Bücker med det prisbelønte designet legger man merke til. Modellen som finnes i Norge er godt utstyrt med et stort salkammer med plass til to saler, komponenter som er rustfrie og påkostet konstruksjon og en finish i særklasse. Med Body Protect Pluss fjæringssystem, råtefritt ALU sandwich gulv samt sparkeplater og sidepolstring (pad), har du alle grunner du trenger for å investere i en Careliner hestehenger M for lang levetid, minimalt vedlikehold og høy annenhåndsverdi.

10% rabatt i September.

Beskrivelse

Spesifikasjoner Careliner M Alu
Tillatt totalvekt 2400 kg
Egenvekt 900 kg
Nyttelast 1500 kg
Innvendig lengde 347,5 cm
Innvendig bredde 169 cm
Innvendig høyde 239 cm
Total lengde 472 cm
Total bredde 225 cm
Total høyde 280 cm
Hjul-dimensjon 15″

Beskrivelse

Careliner M Alu hestehenger

Den nye Careliner M Alu – hestehenger fra tyske Bücker med det prisbelønte designet vekker oppsikt! Norgesmodellen er godt utstyrt med et stort salkammer med plass til 2 saler, rustfrie komponenter og påkostet konstruksjon og en finish i særklasse. Med Body Protect Pluss fjæringssystem (tilsvarende personbilfjæring – det beste fjæringssystemet på markedet), råtefritt ALU sandwich gulv samt sparkeplater og sidepolstring (pad) har du alle argumenter du trenger for å investere i en Careliner hestehenger M for lang levetid, minimalt vedlikehold og høy annenhåndsverdi!

Careliner M skiller seg fra M Deluxe med en mindre omfattende standard utstyrsliste (M har i motsetning til M Deluxe ikke (ekstrautstyr som kan bestilles): -panoramavindu, -alufelger, -tredje bremselys, -takluke, -LED baklys, -det store salkammeret til M serien med plass til 3 saler og 2 avtagbare forbøtter.

Careliner hestehenger ble først vist frem på Equitana i Tyskland (verdens største hestemesse) i 2015 og ble umiddelbart en formidabel salgssuksess i premium-segmentet i Tyskland og det øvrige Sentral-Europa. Ett særdeles tiltalende nytt design som ser like bra ut fra alle vinkler kombinert med spennende detaljer og innovative løsninger har gjort denne flotte hestehengeren til det nye førstevalget for de kresne.

Careliner har kjørekomfort i særklasse med personbil fjæringssystem (uavhengig hjuloppheng med spiralfjærer, vippearm og dobbeltvirkende støtdempere) – Ujevnheter i veibanen nøytraliseres effektivt – du merker knapt hengeren etter bilen – det beste fjæringssystem som finnes på markedet for hestehengere, og det beste for hesten din!

Den nye modellen har fått meget god plass innvendig (169 cm bredde og hele 239 cm høyde i hestens hodeområde og en lengde på 334 cm. (Til sammenligning har Böckmann Comfort/Master disse målene: B:165,H:230/235,L:324/326) og et større salkammer med glatte innvendige overflater som er skånsomme mot salene (med en større salkammerdør enn det du er vant til) og med stor nok plass til 2store saler (opsjon: større salkammer med plass til 3 saler som i M-serien)

Utstyr

Ramme

Personbil spiralfjæringssystem «Body Protect Pluss»
Dobbeltvirkende støtdempere alle hjul
Senket understell for lavere tyngdepunkt og bedre veiegenskaper
Fullgalvanisert stålramme
Selvbærende langsgående sikkerhetschassis
Selvrensende hengsler på baklemmen
Automatisk støttehjul
15″ store hjul med elegante alufelger som standard
«Soft top» gummibeskyttelse på koblingshodet

Overbygning

Henger i hel glassfiber
To store tonede vinduer som kan åpnes og med anti trekk funksjon
Utvendig sikkerhets-/panikkutløsning på alle bommene
Enkeltvise hjulskjermer i sort glassfiber
Rustfrie skruer og bolter – V2A
Hjørnestøtter og sidestøtter i spesialbehandlet aluminium
Låsbare dørvridere av beste kvalitet med trepunktslåsing
«Rullegardin» i PVC med eller uten nettingutførelse eller hel topphengslet luke (ekstrautstyr)
Høyt markeringslys begge sider bak
Lukket profil på sidestøtter perforert for maksimal sikt bakover
Tredje bremselys
LED baklys
LED ryggelys med ekstrem lysstyrke

Rampe/baklem

4 stålbjelker utvendig på baklemmen for maksimal avstivning og styrke
Gassdempere på baklem i lukket profil
Sikkerhetshåndtak på baklem
2 stigtrinn (for inspeksjon bakfra og tilgang til rullegardin)
Baklem med heldekkende gummi og antiskli gummilister

Innvendig

8 mm helt gummibelegg på gulvet, limt og forseglet
Alu/sandwich gulv
Panikkbom system foran og bak
Spesial softbommer
Sidepolstring
Sparkeplater begge sider
PVC midtlem med overdel
Sikring av midtlem fremme og bak. Midtlem kan enkelt tas ut.
Stor innvendig LED lampe med god lysstyrke
2 avtagbare forbøtter som kan nås av begge hester

Ekstra stort salkammer

Markedets best utstyrte salkammer med stor dør
LED lampe (meget godt lys!)med bryter
Teleskop kost og spade montert til innvendig vegg
Tre saloppheng
Speil og nettinglomme på salkammerdør
Ventilasjon og drenering
Oppheng for hodelag og grimer
Knagger
Piskeholder
Praktiske hyller (2) på fremvegg
Lås og trepunkts lukking på salkammerdør

Om Careliner hestehenger

Careliner hestehenger

Careliner er ganske enkelt et genialt valg for deg og hesten din fordi

 1. Hengeren har et design som rett og slett er «smashing» og som etter vår mening er den eneste hestehengeren på markedet hvor det kan bli vellykket å kombinere to ulike farger på body og cap . Konfiguratoren vår gir deg mulighet for å velge mellom et vell av spennende fargekombinasjoner slik at du kan finne den fargekombinasjonen som passer deg best!
 2. LONG-LIFE-Systemet Bücker har utviklet betyr at alle vegger, gulv og rampe ikke inneholder treverk som kan suge til seg fuktighet og råtne. Spesielt utviklede sandwich elementer sørger i tillegg for en sterk og lett konstruksjon. Egenvekten er kun 930 kg (!) som er oppsiktsvekkende for en henger med disse målene i denne klassen. Det betyr mindre drivstofforbruk og høyere nyttelast!
 3. Body Protect Pluss fjæringssystem (tilsvarende McPerson personbilfjæring) er det ypperste av det ypperste du kan få på en hestehenger i dag og gir deg den beste samvittighet overfor hesten din når du kjører på norsk veistandard.
 4. Panoramavinduet i front (med sterkt tonet glass) gjør hengeren lysere innvendig og gir hesten en bedre plassfølelse samtidig som det tar seg godt ut fra utsiden.
 5. Det tonede panoramavinduet over lasterampen (opsjon) er av en slik kvalitet og med en funksjonalitet som gjør at du i alle fall vil vurdere denne løsningen fremfor tradisjonell rullegardin (du kan velge mellom hel PVC rullegardin eller i nettingutførelse som er et sikkert valg).
 6. Den spesielle vinkelen på sidevinduene (i åpen posisjon) er konstruert slik at ventilasjonenikke gir trekk på hestene
 7. Døra inn til hesteavdelingen på høyre side og døra til salkammeret er mye større/høyere (Full personhøyde, 190 cm) enn det du trolig er vant til (se bildene). Det vil du sette pris på!
 8. Ekstra stort og godt utstyrt salkammer med plass til opptil 3 store saler (!) eller du bruker den tredje justerbare salholderen til for eksempel schabraker eller dekken. Standardutstyr i salkammer du vil sette pris på er to hyller i front, teleskop kost og spade, nettinglomme og speil på døren, hodelag og grimeholdere, knagger, piskeholdere og LED lampe med ekstra sterkt lys.
 9. De mest elegante alufelgene du har sett på en hestehenger er standard
 10. Careliner har selvsagt moderne LED baklys som standard. Ryggelys med ekstrem lysstyrke (flombelysning!) er en annen stor fordel med Careliner når du transporterer hest etter mørkets frembrudd!
 11. Innvendig LED lys (i taket) gir en meget god belysning når det er mørkt!
 12. Sidestøttecoveret (venstre og høyre side bak) er perforert hele veien slik at du får bedre sikt ved manøvrering av hengeren (sikkerhet).
 13. Takluke (som gir de riktige ventilasjonsegenskapene for en hestehenger) er selvfølgelig standard.
 14. Panikkbomsystem på alle frem og bakbommene er standard
 15. De to avtagbare forbøttene som er festet til salkammeret i hesteavdelingen (og som under transport festes inne i salkammeret) kan enkelt nås av begge hestene! (Salkammeret har ingen fordypninger/trau som samler vann når du vasker hengeren innvendig)
 16. Konstruktør og produsent av Careliner er ingen ringere enn tyske Bücker som har 38 års historie med å designe og lage polyester overbygg til hestehengere for blant annet Böckmann og Blomert. Firmaet med over 300 ansatte er spesialister innen polyesterproduksjon, og både den nåværende Böckmann Master og Comfort er designet og glassfiberkonstruksjonen produsert (frem til 2015) av Bücker. Absolutt alle delene på Careliner er produsert i Tyskland og er av beste kvalitet!. (På Careliner finner du ikke påmontert billige Kina-komponenter).
 17. Familien Bücker er selv aktive i hestesporten på høyt nivå og er opptatt av maksimal sikkerhet og komfort for hesten under transport. Det gir trygghet!
 18. Farger: Careliner hestehenger lagerføres i fargene hel sort (nite metallic) og sort body og sølv cap. Andre farger på bestilling – test ut vår geniale konfigurasjon på vår hjemmeside.
 19. Norgesmodellen har en omfattende standard utstyrsliste med et topp utstyrt, stort salkammer, rustfrie komponenter og påkostet konstruksjon og en finish i særklasse. Med Body Protect Pluss fjæringssystem har du alle argumenter du trenger for å investere i en Careliner hestehenger for lang levetid, minimalt vedlikehold og høy annenhåndsverdi!

Bygg din egen Careliner hestehenger

Med Careliner sin konfigurator kan du velge selv hvilken stil du ønsker på din hestehenger. Du kan enkelt velge mellom ulike fargekombinasjoner og tilleggsutstyr, og se hvordan dette vil se ut samt hva det vil koste.

careliner Alu hestehenger
Careliner M Alu
kr 167.500