Tilhengernor logo

SVELA B18XE

kr 56.720 (eks mva)

Vi tilbyr nå elektrisk vinsjpakke til SVELA B18XE til enestående lav pris!

SVELA B18XE er vår minste båthenger for båt fra 17 fot opp til 21 fot. Har du selv prøvd eller sett på at noen opererer båten sin med en SVELA båthenger? Det er lite som kan gå galt når båten vinsjes opp og transporteres på 1. Klasse. SVELA har utviklet et patentert rulle-system med luftfylte gummihjul, «Equalizing Roll On System», som på genialt vis automatisk tilpasser seg skrogets profil. Dette gir enklere, sikrere og mer skånsom sjøsetting og opptrekk av båten din. SVELA båthengere er  solid bygget i vedlikeholdsfritt, varmgalvanisert stål. Tilhengernor AS har et landsdekkende forhandlernett med verksted og tilbyr rask levering og finansiering av din nye båthenger. Sjekk ut videoen i VIDEO fliken og les mer i beskrivelsen under.

Beskrivelse

Spesifikasjoner SVELA B18XE
Tillatt totalvekt 1800 kg
Egenvekt 490 kg
Nyttelast 1310 kg
Total lengde 626 cm
Total bredde 210 cm
Anbefalt båtlengde (med utenbords motor) fra – til ca: 17″ – 21″
Hjul-dimensjon 185R/14C
Antall akslinger 1
Brems Ja
Patentert luftrulle-system Ja
Selvjusterende vugge Ja
Vanntett LED lyktesystem Ja

 

VIDEO

Utstyr

Standardutstyr
 • Equalizing Roll On System, patentert rulle-system med luftfylte gummihjul som på genialt vis automatisk tilpasser seg skrogets profil
 • Automatisk nesehjul
 • Vinsjtårn med to baugstøtter som enkelt kan justeres i lengderetningen for ulike båtlengder
 • 6 stk innfestingsøyer, påsveiset i stål
 • To stigtrinn på hver side av hengeren
 • Innebygget leider
 • Vanntett LED lyktesystem med fastmonterte lykter som gjør at båten kan sjøsettes eller vinsjes inn uten å flytte eller fjerne lyktene
 • Lyktehuset kan trekkes ut / justeres bakover dersom båten har for stort overheng
 • Vanntette hjulnav med spylemulighet slik at man kan spyle bremsesystemet med ferskvann.
Tilleggsutstyr
 • Manuell vinsj med brems
 • Elektrisk vinsjpakke, flere ulike løsninger:
  • Warrior Ninja 3500 lbs
  • Warrior Ninja 4500 lbs
  • Warrior Samurai 8000 lbs
  • Comeup 5000
 • Lavere vinsjtårn
 • Reservehjul
 • Ett sett med 5 stk. strammebånd tilpasset tilhengeren

Beskrivelse

Har du selv prøvd eller sett på at noen opererer båten sin med en Svela båthenger?
Da er det stor sannsynlighet for at det er denne båthengeren du ønsker deg og ingen andre! De som er så heldige å ha en Svela båthenger kan vel knapt tenke seg å gå tilbake til noe annet. Svela er i en klasse for seg.

Transport og sjøsetting på første klasse med Svela båthenger
Du ønsker at sjøsettingen foregår på enkleste og tryggeste måte. Skader på båten i forbindelse med å ta båten ut og opp er frustrerende og det kan bli dyrt. I tillegg ligger båten din bedre på en Svela båthenger under transport på vei i Norge og i opplag enn på noen annen båthenger i markedet.

Med en Svela båthenger er det lite som kan gå galt og båten vinsjes opp og transporteres på 1. klasse! Båten legger seg automatisk riktig på hengeren og du er sikret mot at båten får feil belastning slik mange båter får på tradisjonelle båthengere.

Elektrisk vinsj som tilleggsutstyr
Du har betalt et seks- eller syvsifret beløp for båten din. En Svela båthenger sikrer dine verdier og gjør utsetting og opptrekk av båten din til en trygg, enkel og stressfri opplevelse. Har du en større båt fra 20 fot og 1200 kg egenvekt, er en elektrisk vinsj i lengden absolutt å foretrekke. De fleste velger å investere i dette tilleggsutstyret.

Med en Svela båthenger kan det også hende at du tenker at det er enklere å parkere hengeren hjemme mellom hver tur og dermed spare kostnaden med båtplass. For de som driver med trolling og fiske på ulike vann så er en Svela båthenger det ubestridte førstevalget.

Vi har et stort utvalg av Svela båthengere på lager for rask levering.
Ta kontakt med salgsteamet hos Tilhengernor AS eller noen av våre forhandlere for spørsmål og veiledning. Kort fortalt, Svela er «verdens beste båthenger» her til lands for båten din! I tillegg er den særdeles god å ha bak bilen.

Produktbeskrivelse
«Equalizing Roll On System» Svela har utviklet et patentert rullesystem med luftfylte gummihjul, «Equalizing Roll On System», som på genialt vis automatisk tilpasser seg skrogets profil. Det gjør sjøsettingen og opptaking av båten til en en meget enkel operasjon. Den bakre vuggen med de luftfylte gummihjulene vippes automatisk ned når båten skal sjøsettes eller vinsjes inn.
«Equalizing Roll On System»

Vanntett LED lyktesystem
De vanntette LED lyktene gjør at båten kan sjøsettes eller vinsjes inn uten å flytte eller fjerne lyktene. Du trenger derfor ikke tenke på at baklyktene må justeres eller fjernes slik man må på de fleste andre båthengere når båten skal sjøsettes. Lyktehuset kan trekkes ut bakover dersom båten har for stort overheng.

Mange justeringsmuligheter på Svela båthenger
Fremre og bakre vugge kan justeres i høyden for båt med kjøl.
Bakre vugge hviler i fremkant på tilhengerens aksling og kan også justeres i høyden.
Baugstøtten kan enkelt justeres i lengderetningen for å få riktig kulevekt på bilens tilhengerfeste.
Vinsjtårnet kan justeres i båthengerens lengderetning så man kan balansere båten perfekt på tilhengeren. Det finnes mange innstillingsmuligheter for ulike båtlengder. Maks fot er oppgitt.

Svela båthengere har også vanntette hjulnav med spylemulighet og helsveiset ramme
Svela båthengere har også vanntette hjulnav med spylemulighet slik at man med ferskvann kan spyle hele bremsesystemet. Hengerne har helsveisede varmeforsinkete rammer i kraftige firkantrør.

Svel B18XE er en båthenger for båt 17-21 fot
SVELA B18XE
kr 56.720 (eks mva)