Tilhengernor logo

Cheval Liberté Touring XL hestehenger -En romslig løsning for hestene dine.

Cheval Liberte Touring XL er en hestehenger
Vi elsker våre hester, og når vi vil transportere dem trygt og komfortabelt, er valget av hestehenger avgjørende. Som Europas ledende produsent av hestehengere, har Cheval Liberté et rykte for å levere skreddersydde løsninger som møter både hestenes og rytternes behov. Deres TOURING-serie har vært et pålitelig valg blant hesteeiere og profesjonelle i mange år og Tilhengernor sin bestselger. Nå introduserer de en enda større og mer imponerende modell – Cheval Liberté Touring XL.

En skreddersydd transportløsning for store hester!

I jakten på å tilby enda mer komfort for hestene har Cheval Libertés utviklingsteam lyttet nøye til tilbakemeldinger fra kunder og forhandlere. Resultatet er Cheval Liberté Touring XL som kombinerer de beste egenskapene fra TOURING-serien med nye, innovative elementer.

Cheval Liberté Touring XL er en hestehenger
  • Hestevennlig Design: Cheval Liberté Touring XL er utstyrt med rampe bak og frontutlasting, som gjør det enda enklere og tryggere å laste på og av hestene. Det store salkammeret gir rikelig med plass til alt nødvendig utstyr.
  • Material Kvalitet: Cheval Liberté har brukt moderne materialer, inkludert aluminiumsgulv, anodiserte aluminiumssider, forsterket glassfiber og galvanisert stål, for å sikre holdbarhet og lang levetid.
  • Romslighet: Med imponerende innvendige dimensjoner – 3,69 meter i lengde, 1,79 meter i bredde og 2,40 meter i høyde gir Cheval Liberté Touring XL god plass til store og lange hester. Tilhengeren har egenvekt på 935 kg (955 kg inkludert salkammer) og en nyttelast på 1665 kg. Den maksimale tillatte totalvekten er på 2600 kg.

Innovasjon og kvalitet er viktig når man skalerer opp en bestselgende hestehenger

Å skalere opp en modell så betydelig som Cheval Liberté Touring XL krever tid, innsats og dedikasjon. Cheval Liberté har investert nærmere ett år i utviklingen av denne transportløsningen for store hester. Prosessen har involvert endringer i dimensjoner, design og plassering av tilbehør for å sikre den optimale komforten og sikkerheten til hestene under transport.

Raphaël Ruffinoni, salgssjef for Cheval Liberté, kommenterte prosessen og sa: «Når du vil skalere opp en modell så mye som dette, må du starte på nytt fra tegnebordet. Vi ønsket å ta oss tid til å produsere den ultimate hestehengeren, så flere team jobbet med prosjektet i nesten et år. I tillegg til dimensjonene, krevde design og plasseringen av tilbehør mye revurdering, som de fire høyde- og lengdejusterbare bommene for store hester eller rampen foran for avlasting. Alt er også designet for å være enkelt å vedlikeholde.

Fjæringssystemet Pullman 2 gir en komfortabel tur med hestehengeren

Pullman 2 fjæringssystem på Cheval Liberte hestehenger
Pullman 2 personbilsfjæring oppsummeres med genial teknikk, sikkerhet og komfort.

Som Europas ledende leverandør av hestehengere forplikter Cheval Liberté seg i til å levere både kvalitet, design og omtanke for hestens velvære under reisen. Derfor har også XL- modellen personbilfjæringen med det patenterte Pullman 2 fjæringssystemet som gir en komfortabel tur for hestene og enklere kjøring for sjåføren. Forskjellen i balanse, kjørekomfort og stabilitet med kjøring av en hestehenger med Pullman 2 er markant i forhold til de fleste andre hestehengere, og hesten kommer mer utvilt frem til stevnet eller andre arrangement.

Hengeren kan også få godkjenning for å kjøre i 100 kilometer i timen med en Tempo 100 godkjenning fra Statens vegvesen.

Så, for eiere av store hester som søker en romslig og komfortabel transportløsning, er Cheval Liberté Touring XL svaret – en tilhenger som er like pålitelig som hesten selv.

Se utvalget av hestehengere til salgs eller kontakt oss om hestehengere til salgs.

Del artikkel