Tilhengernor logo

Hestehenger til salgs – 7 gode grunner til å velge Cheval Liberté

Cheval Liberte Multimax hestehenger
Cheval Liberté kvalitets hestehenger er førstevalget for deg som vil ha mest for pengene! Cheval Liberté har som standard det tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre og som dermed gir deg ytterligere 7 gode grunner til å velge Cheval Liberté:
  • Kombi dør og rampe med heldekkende gummi og antiskli. Kombi dør og rampe er helt avgjørende for å kunne laste paller med for eksempel flisballer, fòr etcetera rett inn i hengeren med gaffeltruck! Unngå billige rampeløsninger uten gummilister hvor hesten kan skli og skade seg når det er vått, glatt eller nysnø og is på rampen.
  • Aluminiumsgulv og du har en stor bekymring mindre. Vi tilbyr kun alugulv på alle modeller fra Cheval Liberté med 8 mm gummibelegg over, det er limt og forseglet. Unngå mindreverdige løsninger som støpt gummi og løse matter rett på alu- og tregulv.
  • Sparkeplater innvendig begge sider for å beskytte veggene
  • Sidepolstring innvendig begge sider gir bedre komfort for hesten
  • Tredje bremselys for ekstra sikkerhet mot påkjørsel bakfra
  • Kraftig automatisk nesehjul for enklere betjening av/på kroken
  • Ventilasjonsluke for bedre lufting i hengeren.

Alt, eller mye av dette, er ekstrautstyr hos andre leverandører og som gjør deres modeller tilsvarende dyrere i forhold til Cheval Libertés uslåelige priser!

interiør i hestehengeren
Hesten står komfortabelt inne i en Cheval Liberté hestehenger med Pullman 2 personbilsfjæring.

Derfor velger stadig flere Cheval Liberté hestehenger!

Oppskriften på Cheval Liberté sin formidable suksess er enkel: MEST FOR PENGENE! Ingen annen produsent av hestehengere baker inn mer utstyr, funksjonalitet, komfort og høy nyttelast til en så uslåelig pris! Sjekk utvalget hos Tilhengernor AS.

Tips til den riktige hestehengermodellen for ditt behov.

Hos Tilhengernor fører vi hestehengere fra Cheval Liberté og Careliner fra Bücker Trailer. De har lav egenvekt og er utstyrt med personbilfjæring som gjør det ekstra komfortabelt og sikkert for hesten. Nesten alle våre hestehengere kan også få Tempo 100-godkjenning. Leiv Barlaup, som er daglig leder hos oss, har selv lang erfaring med hest og hestetransport. Han kommer gjerne med gode råd. Ring Tilhengernor eller kom innom oss på Dal på hovedkontoret vårt, 10 minutter kjøretur nord for Gardermoen.

Se utvalget av hestehengere til salgs eller kontakt oss om hestehengere

Tilhengernor AS ønsker deg en trygg og god reise med din hest og husk at du må ha «hengerlappen», førerkort klasse BE for å kjøre med hestehenger.

Kvalitetshengere fra Tilhengernor
Cheval Liberté har mange modeller av hestehengere til salgs og Tilhengernor AS er eneimportør i Norge.

Tilhengernor AS er eneimportør av Cheval Liberté hestehengere i Norge. Sørg for at du får de aller beste garantiene på din nye hestehenger samt den oppfølging og trygghet rundt kjøpet som bare en aktør som handler direkte med produsenten kan tilby. Alle våre autoriserte forhandlere har et eget utsalgssted med åpningstider og verksted. Finner du ikke en forhahndler i din nærhet ta kontakt direkte med Tilhengernor AS. Vi leverer over hele landet.

Del artikkel