Tilhengernor logo

Cheval Liberté Gold 3

kr 147.600

Cheval Liberté Gold 3 er en av våre mest populære hestehenger modeller. Du kan bestille den med eller uten salkammer. Gold 3 har 2600 kg totalvekt og hele 1775 kg nyttelast. Hestehengeren er bygget i eloksert aluminium og glassfiber. Dessuten inngår Pullman 2 personbil-fjæringssystem for utsøkt komfort for hesten din. Den er helt fri for treverk som er tungt og kan råtne og veier kun 825 kg. Sjekk ut video fliken og les mer i beskrivelsen under. Hestehengeren kan få Tempo 100-godkjenning.

Tilhengernor AS er eneimportør av Cheval Liberté hestehengere i Norge. Sørg for at du får de aller beste garantiene på din nye hestehenger samt den oppfølging og trygghet rundt kjøpet som bare en aktør som handler direkte med produsenten kan tilby. Alle våre autoriserte forhandlere har et eget utsalgssted med åpningstider og verksted. Finner du ikke en forhandler i din nærhet ta kontakt direkte med Tilhengernor AS. Vi leverer over hele landet.

Beskrivelse

Spesifikasjoner Cheval Liberté Gold 3
Tillatt totalvekt 2600 kg
Egenvekt 825 kg
Nyttelast 1775 kg
Innvendig lengde 315 cm
Innvendig bredde 167 cm
Innvendig høyde 230 cm
Total lengde 447 cm
Total bredde 215 cm
Total høyde 275 cm
Hjul-dimensjon 14″
Antall akslinger 2

Beskrivelse og utstyr

Cheval Liberté Gold 3 hestehenger

GOLD 3 fremstår med et flott aerodynamisk design i eloksert aluminium / glassfiber (helt fri for treverk som er tungt og kan råtne) og det er god plass til to store hester. Gold 3 veier kun 825 kg og har 2000 kg totalvekt og dermed hele 1175 kg nyttelast!

Sikkerhet, komfort, nytenkning og kjøreglede oppsummerer de kvaliteter denne modellen har. GOLD 3 har også INKLUDERT den store utstyrspakken som Cheval Liberté er så kjent for blant annet Pullman II personbilfjæring, lav lastehøyde og kombi dør- rampe (rampen bak kan også åpnes som dør!) stort salkammer og hele 4 skyvevinduer for optimal lufting. Hengeren har fått en ekstra stor og praktisk inngangsdør til hesteavdelingen på høyre side som gjør at du ikke trenger å bøye deg for å komme ut og inn slik du må i de fleste hestehengere.

Standardutstyr

PVC midtlem med overdel
Senket understell – kun 36 cm lastehøyde som gir liten lastevinkel!
Polyester tak
Polyester front
Automatisk nesehjul
Gummibelegg 18 mm limt og forseglet over alugulv
Ekstra polstring på bommer
Innvendig belysning
Trepunkts låsemekanisme på fremdør
Justerbare og polstrede sikkerhets-bommer foran
Justerbare sikkerhets-bommer bak
Airtech rullegardin i nettingutførelse med innebygget strikk
Store hjul, 185/65R14

Rullegardinsystem

Cheval Liberté leverer en rullegardin over innlastingsrampen som har en så tett netting at regndråpene normalt ikke trenger gjennom, samtidig som den sørger for bedre luftsirkulasjon. Du kan velge mellom dette eller hel tett rullegardin. En løsning med integrert netting med borrelås er forkastet på grunn av borrelåsens begrensede levetid.

Ekstrautstyr (kan bestilles til meget gode priser)

Reservehjul med trekk så du kommer deg fort videre vetter en punktering
Ekstra gummi slitematter, todelt løsning for å beskytte gulvet mot brodder
Ulike kameraløsninger – TrailerCam 7″ digitalt – trådløst – med eller uten ryggekamera
Alufelger
Hingsteskille i aluminium
Føllgitter
Ekstra dekk/salholder
Alt annet du får som ekstrautstyr på de fleste hestehengere på forespørsel.

Vi tilbyr finansiering på din Cheval Liberté hestehenger (med 0,- kr i egenandel) gjennom Santander Finans.

Om Cheval Liberté

Cheval Liberté kvalitets hestehenger

Cheval Liberté kvalitets hestehenger er førstevalget for deg som vil ha mest for pengene! Cheval Liberté har som standard det tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre og som dermed gir deg ytterligere 7 gode grunner til å velge Cheval Liberté:

  1. Kombi dør og rampe med heldekkende gummi og antiskli. Kombi dør og rampe er helt avgjørende for å kunne laste paller med for eksempel flisballer,fòr etc. rett inn i hengeren med gaffeltruck! Unngå billige rampeløsninger uten gummilister hvor hesten kan skli og skade seg når det er vått eller glatt (nysnø/is) på rampen).
  2. Aluminiumsgulv og du har en stor bekymring mindre. Vi tilbyr kun alugulv på alle modeller fra Cheval Liberté- med 8 mm gummibelegg over – limt og forseglet. Unngå mindreverdige løsninger som støpt gummi og løse matter rett på alu- og tregulv.
  3. Sparkeplater innvendig begge sider for å beskytte veggene
  4. Sidepolstring innvendig begge sider gir bedre komfort for hesten
  5. Tredje bremselys for ekstra sikkerhet mot påkjørsel bakfra
  6. Kraftig automatisk nesehjul for enklere betjening av/på kroken
  7. Ventilasjonsluke for bedre lufting i hengeren.

Alt, eller mye av dette, er ekstrautstyr hos andre leverandører og som gjør deres modeller tilsvarende dyrere i forhold til Cheval Libertés uslåelige priser!

Derfor velger stadig flere Cheval Liberté hestehenger!

Oppskriften på Cheval Liberté sin formidable suksess er enkel: MEST FOR PENGENE! Ingen annen produsent av hestehengere baker inn mer utstyr, funksjonalitet, komfort og høy nyttelast til en så uslåelig pris!

Cheval Liberté øker mest i Europa

Cheval Liberté er i ferd med å passere Böckmann som det mest solgte hestehengermerket i Europa. Bare i hestelandet Sverige registreres det nå utrolige 900 Cheval Liberté hestehengere årlig, tre ganger mer enn nest største tilbyder. I hjemlandet Frankrike er Cheval Liberté naturlig nok markedsleder og i Tyskland, som i de fleste europeiske land, øker de mest.

Cheval Liberté har økt produksjonskapasiteten og kan nå omsider levere nok hengere til å betjene det norske markedet, hvor vi i Tilhengernor AS er stolte av å ha blitt valgt som eneimportør. Sammen med vårt distribusjonsnett i Norge har vi klokketro på vår målsetting om å gjøre Cheval Liberté til Norges mest solgte hestehenger. I 2022 ble målet nådd, Cheval Liberté var Norges mest solgt hestehengermerke i 2022.

Video

Video Pullman 2

Cheval Liberté Gold 3 hestehenger
Cheval Liberté Gold 3
kr 147.600