Tilhengernor logo

Cheval Liberté Gold Marathon

kr 154.100

Cheval Liberté Gold Marathon er en hestehenger med plass til vogn. Den har 2600 kg totalvekt og hele 1650 kg nyttelast og hengeren veier kun 950 kg. Gold Marathon er lettere bygget enn konkurrentene uten å gå på akkord med de høye kvalitetskravene Cheval Liberté stiller til sine hengere. Dessuten kommer hestehengeren med Pullman 2 personbil-fjæringssystem som gjør at hesten din reiser på første klasse! Hestehengeren kan få Tempo 100-godkjenning.

Tilhengernor AS er eneimportør av Cheval Liberté hestehengere i Norge. Sørg for at du får de aller beste garantiene på din nye hestehenger samt den oppfølging og trygghet rundt kjøpet som bare en aktør som handler direkte med produsenten kan tilby. Alle våre autoriserte forhandlere har et eget utsalgssted med åpningstider og verksted. Finner du ikke en forhandler i din nærhet ta kontakt direkte med Tilhengernor AS. Vi leverer over hele landet.

 

 

Beskrivelse

Spesifikasjoner Cheval Liberté Gold Marathon
Tillatt totalvekt 2600 kg
Egenvekt 915 kg
Nyttelast 1685 kg
Innvendig lengde 315 cm
Innvendig bredde 167cm
Innvendig høyde 230 cm
Total bredde 215 cm
Total lengde 595 cm
Hjul-dimensjon 14″
Antall akslinger 2

 

Utstyr

Cheval Liberté Gold Marathon hestehenger for maratonvogn

Gold Marathon fremstår med et flott aerodynamisk design i eloksert aluminium / glassfiber (helt fri for treverk som er tungt og kan råtne) og det er god plass til to store hester. Gold Marathon veier kun 915 kg og har 2600 kg totalvekt og dermed hele 1685 kg nyttelast!

Sikkerhet, komfort, nytenkning og kjøreglede oppsummerer de kvaliteter denne modellen har. Gold Marathon har platform for maratonvogn foran i aluminium med ramper. Dessuten har den også INKLUDERT den store utstyrspakken som Cheval Liberté er så kjent for blant annet Pullman 2 personbilfjæring, lav lastehøyde og kombi dør- rampe (rampen bak kan også åpnes som dør!), og hele 4 skyvevinduer for optimal lufting. Hengeren har fått en ekstra stor og praktisk inngangsdør til hesteavdelingen på høyre side som gjør at du ikke trenger å bøye deg for å komme ut og inn slik du må i de fleste hestehengere.

Standardutstyr Cheval Liberté Gold Marathon

Airtech rullegardin i nettingutførelse med innebygget strikk
Automatisk nesehjul
Gulv i aluminium
Gummibelegg 18 mm limt og forseglet over alugulv
Innvendig lys
Justérbare og polstrede sikkerhetsbommer foran
Justérbare sikkerhetsbommer bak
Kombi dør/rampe
Låsbar fremdår, ekstra høy
Midtskillevegg i PVC med stålramme
Perforert sideprofil bak for maksimal sikt bakover
Platform for maratonvogn foran i aluminium, med ramper
Polyester tak og front
Ponnibom-fest
Pullman 2 hjulfjæringssystem
Sidepolstring
Sparkeplater
Skyvevindu på sideveggene
Stort skyvevindu begge sider foran
Vegger i aluminium
3. bremselys

Tilleggsutstyr Cheval Liberté Gold Marathon

Alufelger
Ekstra dekken/salholder (buet)
Ekstra gummi todelt løsning for å beskytte gulvet mot brodder
Føllgitter
Hel bakluke i glassfiber
Hingsteskille
Kamerapakke
Reservehjul
Salkammer
Sulkyfeste
Tett rullegardin

Om Cheval Liberté

Cheval Liberté kvalitets hestehenger

Cheval Liberté kvalitets hestehenger er førstevalget for deg som vil ha mest for pengene! Cheval Liberté har som standard det tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre og som dermed gir deg ytterligere 7 gode grunner til å velge Cheval Liberté:

  1. Kombi dør og rampe med heldekkende gummi og antiskli. Kombi dør og rampe er helt avgjørende for å kunne laste paller med for eksempel flisballer,fòr etc. rett inn i hengeren med gaffeltruck! Unngå billige rampeløsninger uten gummilister hvor hesten kan skli og skade seg når det er vått eller glatt (nysnø/is) på rampen).
  2. Aluminiumsgulv og du har en stor bekymring mindre. Vi tilbyr kun alugulv på alle modeller fra Cheval Liberté- med 8 mm gummibelegg over – limt og forseglet. Unngå mindreverdige løsninger som støpt gummi og løse matter rett på alu- og tregulv.
  3. Sparkeplater innvendig begge sider for å beskytte veggene
  4. Sidepolstring innvendig begge sider gir bedre komfort for hesten
  5. Tredje bremselys for ekstra sikkerhet mot påkjørsel bakfra
  6. Kraftig automatisk nesehjul for enklere betjening av/på kroken
  7. Ventilasjonsluke for bedre lufting i hengeren.

Alt, eller mye av dette, er ekstrautstyr hos andre leverandører og som gjør deres modeller tilsvarende dyrere i forhold til Cheval Libertés uslåelige priser!

Derfor velger stadig flere Cheval Liberté hestehenger!

Oppskriften på Cheval Liberté sin formidable suksess er enkel: MEST FOR PENGENE! Ingen annen produsent av hestehengere baker inn mer utstyr, funksjonalitet, komfort og høy nyttelast til en så uslåelig pris!

Cheval Liberté øker mest i Europa

Cheval Liberté er i ferd med å passere Böckmann som det mest solgte hestehengermerket i Europa. Bare i hestelandet Sverige registreres det nå utrolige 900 Cheval Liberté hestehengere årlig, tre ganger mer enn nest største tilbyder. I hjemlandet Frankrike er Cheval Liberté naturlig nok markedsleder og i Tyskland, som i de fleste europeiske land, øker de mest.

Cheval Liberté har økt produksjonskapasiteten og kan nå omsider levere nok hengere til å betjene det norske markedet, hvor vi i Tilhengernor AS er stolte av å ha blitt valgt som eneimportør. Sammen med vårt distribusjonsnett i Norge har vi klokketro på vår målsetting om å gjøre Cheval Liberté til Norges mest solgte hestehenger. I år 2022 er målet nådd, Cheval Liberté er  Norges mest solgt hestehengermerke i 2022.

PULLMAN 2 fjæringssystem

Cheval Liberté Marathon hestehenger med plass til vogn
Cheval Liberté Gold Marathon
kr 154.100